English (UK)Magyar (HU)
Angol-Amerikai Intézet
free templates joomla

Az Intézetigazgató köszöntője

 

 

 
Az Angol-Amerikai Intézet nevében örömmel üdvözlöm honlapunkon! Büszkén mutatom be a Pannon Egyetem egyik meghatározó, gyorsan fejlődő intézetét, amely az angol nyelv és kultúra területén kínál mindenki számára hozzáférhető versenyképes tudást és értékes diplomát. 

Mindennapi munkánk során kollégáimmal olyan közös, mindannyiunk által elfogadott értékeket szem előtt tartva dolgozunk, amelyek garantálják, hogy diákjaink szakmailag, erkölcsileg és lelkileg is a lehető legtöbbet profitálhassanak a nálunk töltött évek során. Céljainkat szűkebb szakmánk és a hazai és európai uniós felsőoktatási ágazat  elvárásaival, követelményeivel összhangban tűztük ki.

Szentgyorgyi Szilard PhD

 Ezeket valósítjuk meg mindennapi gyakorlati munkánkban és ezekre építjük jövőbeli céljainkat:

 • szakmai kiválóság és fejlődés
 • a közösségi értékek és az egyéniség közötti egyensúly
 • vezetői értékek és a közösség szolgálata

A mindennapokban is arra törekszünk, hogy hallgatóink ne csak a magas színvonalú oktatást tapasztalják meg, de azt az intézetünket jellemző, oktatók és hallgatók közötti családias viszonyt is, ami a gazdag történelmi és kulturális hagyományokkal rendelkező Veszprémet, a Pannon Egyetemet, a régió tudáscentrumát jellemzi.

Kérem, tegye fel Magának az alábbi kérdéseket:

 • Érdeklik az angol nyelvű kultúrák és szeretné elmélyíteni ilyen irányú műveltségét?
 • Szeretné mindennapi tanulmányait az angol nyelvben megmerítkezve angolul folytatni?
 • Szeretné egyetemi tanulmányai egy részét külföldi ösztöndíj során végezni?
 • Szeretné kritikai olvasási és írási készségeit fejleszteni?
 • Szeretne közelről, részletesen megismerkedni az angol nyelvű országok nyelvével, irodalmával, kultúrájával és történelmével?
 • Mesterfokú tanulmányait anglisztikai, amerikanisztikai, alkalmazott nyelvészeti, angoltanári területen szeretné folytatni?
 • Szeretné mindezt a magyarországi angol nyelvi képzések egyik leggjobbikán tenni (HVG Diploma 2008), ráadásul Magyarország egyik történelmi városában néhány lépésnyire Egyetemünk saját balatoni strandjától és a Bakony csendes völgyeitől?
 • Szeretne hazai és külföldi ismerősök elismert szakemberekből álló hálózatát kialakítani?
 • Szeretne intellektuálisan igényes, mindig újabb és érdekesebb kihívásokat Ön elé állító nemzetközi környezetben tanulni és dolgozni?

Ha bármely fenti kérdésre igennel válaszolt, kérjük fontolja meg, hogy melyik oktatási programunkhoz, szakunkhoz kíván csatlakozni. Kérem, használja ki ezt a kiváló lehetőséget arra, hogy élete egyik fontos kérdésében a lehető legjobb döntést hozhassa. Amennyiben bármilyen kérdésben segíthetek, kérem, nyugodtan keressen meg alábbi elérhetőségeim egyikén!

 

Üdvözlettel,


Szentgyorgyi Szilard PhD
 

 

Dr. Szentgyörgyi Szilárd

mb. intézetigazgató, intézeti tanszékvezető egyetemi docens

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

tel.: +3688624981
Facebook